Digitalna strategija

Digitalna strategija podjetja. Kaj je in zakaj jo potrebujete?

V današnjem digitalnem svetu je digitalna strategija podjetja postala nepogrešljiv element poslovanja, ki pomaga podjetjem izboljšati svoje poslovanje in doseči svoje cilje. 

Zaradi nenehnega razvoja in napredka digitalne tehnologije, se spreminja tudi poslovno okolje. Zato je zelo pomembno, da podjetja vključijo digitalno strategijo v svoje poslovne procese, saj s tem pridobijo konkurenčno prednost na trgu.
Prav tako digitalna strategija pomaga podjetjem pri izboljšanju interakcije z uporabniki, izboljšanju procesov, optimizaciji marketinških kampanj in izboljšanju učinkovitosti.
Digitalna strategije podjetja je tudi prvi korak na poti v celovito digitalno transformacijo podjetja.

 

Kako lahko pomagamo?

Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga pri oblikovanju in izvedbi digitalne strategije za vaše podjetje. Z našimi izkušnjami in znanjem vam lahko pomagamo pri izboljšanju poslovnih procesov in doseganju vaših poslovnih ciljev.
Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo (SPS) nudi vavčer za pripravo digitalne strategije, ki je namenjen spodbujanju podjetij k izdelavi digitalne strategije za doseganje digitalne transformacije. Podjetja lahko prejmejo subvencijo za kritje upravičenih stroškov v višini od 1.000,00 € do 9.999,99 €.
Ker smo specializirani za pridobivanje sredstev preko različnih razpisov in vavčerjev, lahko za vas uredimo vse postopke za pridobitev sofinanciranja za izdelavo didigtalne strategije podjetja.

Področja, ki jih pokriva digitalna strategija podjetja

Uporabniška izkušnja

Izboljšanje uporabniške izkušnje na spletnih straneh, spletnih trgovinah ter mobilnih aplikacijah podjetja

Podatkovna strategija

Načrtovanje, kako podjetje zbira, upravlja, analizira in uporablja podatke z namenom, da bi izboljšalo svoje poslovanje in procese.

Procesi in digitalne rešitve za podporo poslovanja

Digitalna strategija podjetja vključuje uporabo digitalnih orodij za izboljšanje poslovnih procesov, kot so računovodstvo, upravljanje zalog, naročila in druge operativne funkcije.

Digitalni poslovni modeli, produkti in storitve

To področje vključuje izdelavo novih digitalnih produktov in storitev ali preoblikovanje obstoječih poslovnih modelov z vključevanjem digitalne komponente. Cilj je ustvariti nove vrednosti za kupce in povečati dobičkonosnost podjetja.

Poslovna analitika

Uporaba digitalnih orodij za analizo poslovanja in pridobivanje podatkov o kupcih, prodaji in drugih ključnih dejavnikih poslovanja je nepogrešljiv del digitalne strategije podjetja.

Inovacije

Raziskovanje in uvedba novih tehnologij lahko odločilno vpliva na izboljšanje poslovanja in razvoj novih izdelkov in storitev.

E-trgovina in E-prodaja

Ta strategija se posveča vzpostavitvi in izboljšanju spletnih prodajnih kanalov, vključno z e-trgovino in spletnimi trgovinami ter prodajo preko družbenih omrežij.

Digitalni marketing

Strategija digitalnega marketinga vključuje načrtovanje in izvajanje digitalnih marketinških kampanj za povečanje prepoznavnosti in prodaje podjetja.

Razvoj digitalnih kadrov in digitalnih delovnih mest

Ta strategija se osredotoča na izobraževanje in razvoj kadrov s ciljem izboljšati digitalne veščine in sposobnosti zaposlenih v podjetju, da bi bili bolje pripravljeni na digitalno preobrazbo podjetja.

Razvoj digitalne kulture

Ta strategija vključuje spreminjanje organizacijske kulture in vrednot v podjetju, z namenom spodbujanja inovativnost, sodelovanja, agilnosti in prilagodljivost na digitalne spremembe.

Komunikacija

To področje predvideva izboljšanje interne in eksterne komunikacije z uporabo digitalnih orodij, kot so e-pošta, socialna omrežja in aplikacije za klepet.

Kibernetska varnost

To področje vključuje načrtovanje in izvajanje ukrepov za zaščito digitalnih sredstev in podatkov podjetja pred kibernetskimi grožnjami, kot so hekerski napadi, virusi, ali zlonamerno programsko opremo.

Industrija 4.0

Ta strategija je primerna za proizvodna podjetja in vključuje uporabo digitalnih tehnologij, kot so IoT (internet stvari) naprave in senzorji in uporabo umetne inteligence (AI) za analize podatkov, izboljšanje proizvodnih procesov, zmanjšanje stroškov in izboljšanje kakovosti izdelkov.

Scroll to Top
E-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

Prijavi se na e-novice in ostanite v stiku.

Kontakt

Vstopite v kontakt z nami

podpora@123gostovanje.si

Tehnična pomoč za gostovanje in e-pošto

podpora@8000plus.si

Tehnična pomoč