Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava rezervacijskih sistemov

Izdelava mobilnih aplikacij

Gostovanje spletnih strani

Gostovanje e-pošte

Registracija domen

Družbena omrežja

Vsebinski marketing

SEO optimizacija

Spletne storitve

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Profesionalno izdelana spletna stran je bistvenega pomena za vsako podjetje, saj služi kot glavna spletna prisotnost in kontaktna točka za potencialne stranke. Le profesionalno izdelana spletna stran lahko pomaga vzpostaviti verodostojnost, privabiti nove stranke in ustvariti prodajo.

V podjetju 8000plus izdelujemo moderno zasnovane spletne strani, ki so primerne za vse vrste naprav (Responsive Web Design – RWD).
Pri zasnovi in izdelavi vam svetujemo in nudimo vso pomoč pri pripravi vseh potrebnih vsebin s katerimi bomo skupaj prišli do končnega cilja – kakovostne in profesionalne spletne strani.

Nekaj razlogov, zakaj je pomembno imeti kakovostno spletno stran!

Verodostojnost spletne strani

Kakovostna spletna stran daje vtis dobro uveljavljenega podjetja in pomaga vzpostaviti verodostojnost pri potencialnih strankah. Dobro oblikovana in profesionalna spletna stran kaže, da je podjetje zaupanja vredno, kompetentno in zanesljivo. Preverite naše reference pri izdelavi spletnih strani in se prepričajte, da bo takšna tudi vaša stran.

Privabljanje novih strank

Profesionalna spletna stran omogoča podjetjem, da dosežejo širšo publiko in privabi nove stranke. Spletno mesto je mogoče optimizirati za iskalnike (SEO optimizacija). To omogoča, da potencialne stranke pri iskanju izdelke ali storitve prvo najdejo vašo stran. Le tehnološko dovršene in optimizirane strani se lahko uvrstijo na najvišja mesta v brskalnikih. Naši razvijalci in SEO strokovnjaki vas bodo pripeljali na vrh.

Ustvarjanje prodaje

Le kakovostno izdelano in pregledno spletno mesto ustvarja prodajo. Za to more strankam zagotoviti vse informacije, ki jih potrebujejo za lažjo odločitev o nakupu. To vključuje funkcije, kot so kakovostni opisi izdelkov, nasveti za izbiro in uporabo ter različni katalogi izdelkov. Če se ukvarjate z direktno prodajo vam bomo izdelali tudi kakovostno spletno trgovino ali B2B portal ter zagotovili varne načine plačila.

Konkurenčna prednost

Strokovno in verodostojno spletno mesto za podjetje pomeni odločilno konkurenčno prednost, saj kaže predanost svojim ciljem ter skrb za stranke. Bodite korak pred konkurenco, tudi če poslovanje ali pridobivanje strank preko spleta ni vaš najpomembnejši prodajni kanal. Dandanes vsak pred odločitvijo poišče informacije tudi na spletu, zato je potrebno tudi tu pustiti dober vtis.

Možnost sofinanciranja izdelave spletne strani

V podjetju 8000plus smo specializirani za pridobivanje sredstev preko različnih razpisov in vavčerjev. Za vas lahko uredimo vse postopke za sofinanciranje izdelave spletne strani preko Vavčerja za digitalni marketing (VAV-8 več informacij).

Prednosti izdelave spletne strani s podjetjem 8000plus:

Hitra izdelava

Spletno stran lahko izdelamo že v 14 dneh.

Preprost in čist dizajn

S preprostim in čistim designom dosežemo, da spletna stran izgleda profesionalno in enostavno za uporabo.

Odlična uporabniška izkušnja

Uporabniki nočejo brskati po spletnih mestih, ki so zapletena za navigiranje ali nepregledna, kar je še posebej pomembno pri uporabi na mobilnih napravah. Spletno mesto, ki ne nudi dobre uporabniške izkušnje bodo obiskovalci hitro zapustili in ne bo prineslo želenega učinka. Naša spletna mesta sledijo najnovejšim trendom pri oblikovanju uporabniške izkušnje in odlično delujejo na vseh napravah.

Responsive Web Design (RWD) oz. odziven spletni dizajn

Odziven spletni dizajn (Responsive Web Design) pomeni, da se imamo eno spletno stran, kjer se prikaz prilagaja glede na velikost zaslona in glede na napravo na kateri jo gledamo. Vaša spletna stran bo izgledala odlično, neglede na to ali jo bodo uporabniki gledali na računalniškem zaslonu, tablici, mobilnem trelefonu ali celo velikem displeju.

Kakovostne fotografije, grafike in video

Kakovostne fotografije, grafike in video vsebine poskrbijo za vrhunski izgled strani obenem pa lahko vizualno obiskovalcem približajo dejavnost vašega podjetja. Nudimo vam možnost izbire kakovostnih fotografij in grafik iz naših katalogov. Po želji lahko za vas tudi oblikujemo grafike ali posrbimo za profesionalno fotografiranje vašega podjetja, zaposlenih ter izdelkov. Nudimo tudi možnost snemanja video vsebin, kjer poskrbimo za vse, od izdelave scenarija do končnega izdelka.

Preprosta komunikacija s strankami

Pregledno postavljeni kontaktni podatki kjer vas lahko stranke dosežejo so le osnova. Na vaši spletni strani lahko omogočimo tudi možnost neposrednega kontaktiranja preko klepetalnice (chat), direktnega klica ali različnih kontaktnih obrazcev. Da vas bodo vaše stranke lažje našle tudi izven virtualnega sveta lahko dodamo vmesnik za googlov zemljevid z vašimi lokacijami in možnostjo navigacije do njih.

Integracija družbenih omrežij na strani

Vašo spletno stran bomo povezali z vašimi profili na družbenih omrežjih. Vsebine na spletni strani boste z lahkoto objavili tudi na družbenih omrežjih, prav tako pa se lahko objave iz družbenih omrežij prikazujejo tudi na vaši strani.

Preprosto urejanje

Svojo spletno stran boste lahko preprosto urejali sami preko prijaznega vmesnika, po želji pa lahko urejanje in posodabljanje spletne strani tudi prepustite nam.

SEO optimizacija za brskalnike

SEO optimizacija za brskalnike je najhitreje rastoča panoga v digitalnem marketingu, saj edina omogoča, da vas stranke odkrijejo brez plačljivega oglaševanja. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo doseči najvišje pozicije v spletnih iskalnikih s pomočjo on-site in off-site SEO optimizacije.

Stroškovna učinkovitost (modularna razširljivost)

Glede na potreba vaše spletne strani, dodajamo programske module in tako optimiziramo stroške spletne strani. Tako lahko na primer vašo spletno stran povežemo s spletno trgovino, računovodskim programom ali uredimo celotno e-poslovanje.

Gostovanje in zakup domen

Želite spletni naslov z imenom vašega podjetja? Recimo www.vasepodjetje.si, .com ali .eu? Ne veste, kako do njega in kje urediti gostovanje strani? Brez skrbi, mi bomo preverili ali je spletna domena še na voljo, jo za vas zakupili in uredili gostovanje na naših lastnih strežnikih.

Varnost spletne strani

V podjetju 8000plus smo verificirani strokovnjaki za kibernetsko varnost, ki jo vključujemo v vse naše produkte. Varnost in zasebnost vaših podatkov in podatkov vaših strank zagotovimo z uporabo varnostnih kod in SSL certifikatov.

Varnostne kopije

Vaša spletna stran in ostali podatki bodo vedno varno spravljeni na naših lastnih strežnikih, tako da je vsak strah pred izgubo podatkov odveč.

Zanesljiva podpora in vzdrževanje

Vse želene popravke vnesemo še isti dan, po potrebi pa nudimo tudi 24-urno tehnično podporo.

Pokaži več

Izdelava spletnih trgovin

Spletna trgovina omogoča podjetjem, da z minimalnimi stroški prodajajo kjerkoli, 24ur na dan, 365 dni v letu!
Je obraz podjetja in pogosto njegov edini stik s strankami.
Pri odločitvi za izdelavo spletne trgovine se podjetja srečajo s pogostim vprašanjem in sicer, zakaj lahko navidezno enaka spletna trgovina stane 300 evrov ali nekajkrat več?
Odgovor se skriva v funkcionalnosti, uporabniški izkušnji, varnosti ter predvsem v vložku časa in sredstev, ki si potrebna kasneje za nemoteno delovanje in rast spletne prodaje.

Nekaj razlogov zakaj se varčevanje na dolgi rok ne izplača in kaj nudijo naše profesionalne spletne trgovine!

Na trgu obstaja kar nekaj rešitev s katerimi lahko tudi manj vešči programerji izdelajo vizualno privlačno spletno trgovino.
A le profesionalno izdelana spletna stran bo podjetju omogočala nemoteno prodajo ter predvsem rast.
Le takšna stran bo lahko konkurirala drugim ponudnikom, bila prijazna do uporabnikov ter skrbnikov trgovine in dosegala visoke pozicije v spletnih iskalnikih.

Hitra in ugodna izdelava spletne trgovine

V podjetju 8000plus imamo dolgoletne izkušnje s postavitvijo spletnih trgovin in številne zadovoljne stranke o čemer pričajo tudi naše reference.
Za vas bomo hitro in ugodno izdelali moderno in profesionalno spletno trgovino, ki vam bo v ponos.
Ker smo specializirani za pridobivanje sredstev preko različnih razpisov, lahko za vas uredimo vse postopke za pridobitev sofinanciranje za izdelavo spletne strani in trgovine preko Vavčerja za digitalni marketing (VAV-8 več informacij).

Lastnosti in funkcije spletnih trgovin 8000plus!

Atraktiven in odziven spletni dizajn (Responsive Web Design)

Privlačen dizajn je osnova, saj pritegne stranke. Funkcionalen dizajn pa je tisti, ki poskrbi, da je stran preprosta za uporabo in brskanje.
Ker je skoraj polovica vseh nakupov opravljena preko mobilnih naprav (telefoni in tablice) je nujno, da ima spletna trgovina odziven spletni dizajn, ki se prilagaja vsem napravam in velikostim zaslonom.

Hitro nalaganje in delovanje

Hitrost nalaganja strani je izjemno pomembna. Uporabniki nimamo potrpljenja in analize kažejo, da se pripravljenost uporabnikov za nakup zmanjšuje za 2-4% z vsako dodatno sekundo nalaganja.
Prav hitrost nalaganja je ena izmed glavnih razlik med profesionalno programirano spletno trgovino in spletno trgovino narejeno z brezplačnimi spletnimi grafičnimi orodji.

Stroškovna učinkovitost in povezljivost (modularna razširljivost)

Cilj vsakega podjetja in spletne trgovine je rast.
Številne cenejše spletne trgovine z rastjo poslovanja hitro dosežejo svoj maksimum in pokažejo svoje omejitve.
Naše spletne strani so narejene tako, da bodo vaše poslovanje in rast nemoteno podpirale in vas pri tem ne bodo omejevale.
Glede na potrebe vaše spletne trgovine, lahko dodajamo programske module in spletno trgovino povezujemo z drugimi zunanjimi programi kot so recimo računovodski programi, programi za beleženje zaloge ali programi za upravljanje s strankami (CRM).
Z avtomatizacijo poslovnih procesov in integracijo drugih programov optimiziramo čas in stroške poslovanja spletne trgovine.

Enostaven uporabniški vmesnik

Uporabniku prijazen CMS vmesnik vam omogoča, da sami brez predhodnega znanja preprosto dodajate in spreminjate vse vsebine v spletni trgovini. Sami boste lahko urejali izdelke, njihove opise in lastnosti ter dodajali fotografije in video vsebine.

Lastna mobilna aplikacija

Spletno trgovino je mogoče razširiti tudi v samostojno mobilno aplikacijo, ki vam jo izdelamo po vaših željah. Tako bodo lahko uporabniki nakupe opravili preko spletne trgovine ali mobilne aplikacije.

Integracija družbenih omrežij

Ena izmed funkcij spletne trgovine je tudi vmesnik, ki vam omogoča, da izdelke in ponudbo iz spletne trgovine preprosto delite na družbenih omrežjih kot so Facebook, Twitter ali Instagram.

Preprosto brskanje po ponudbi

Ključnega pomena pri načrtovanju uporabniške izkušnje je iskalnik, ki omogoča preprosto iskanje in pregled izdelkov. Iskalnik vključuje napredne funkcije za iskanje, filtriranje in sortiranje izdelkov.

Personalizacija

Personalizacija oziroma individualizacija je izjemnega pomena, saj omogoča uporabnikom, da svoje nakupovanje prilagodijo svojim željam in potrebam.
S personalizacijo lahko uporabniki sestavljajo svoje sezname želja in priljubljenih izdelkov.
Obenem personalizacija upravljavcu spletne trgovine omogoča, da na primer obiskovalcem prikazuje relevantne izdelke ali oglasov glede na zgodovino ogledov ali nakupov.

Košarica za nakupovanje in preprosto potrjevanje nakupa

Statistike kažejo, da številne stranke opustijo nakup v zaključni fazi, če je postopek urejanja košarice in potrjevanja naročila preveč kompleksen ali pri njem prihaja do napak.
Naš sistem omogoča strankam, da dodajajo izdelke v košarico, jo urejajo in opravijo nakup v nekaj preprostih korakih, ne da bi morali pri tem zapustiti spletno mesto.

Podpora različnim plačilnim metodam

V današnjem času, velja za povsem samoumevno, da spletna trgovina podpira širok nabor različnih plačilnih metod, kot so kreditne kartice, nakazila, PayPal in druge možnosti plačila. Prav tako je seveda samoumevno, da spletna trgovina pri plačevanju zagotavlja najvišjo možnost varnosti in varovanja osebnih podatkov.

Podpora strankam in upravljavcem

V primeru iskanju dodatnih informacij ali težav je nujno, da stranka, čim prej dobi odgovor ali rešitev težave. Upravljavcem spletne strani nudimo vsa orodja za celovito podporo strankam (e-pošta, kontaktni obrazci, telefon, klepeta v živo,…). Prav tako pa sami upravljavcem nudimo vso podporo, kadarkoli jo potrebujejo.

Naprednja analitika

Napredna analitika je ključ do uspešne prodaje. Z analitičnimi orodji spremljamo in analiziramo obisk spletne trgovine, obnašanje kupcev ter različne kazalnike uspešnosti. Le s sprotnim spremljanjem analitike je mogoče meriti in še dodatno izboljšati svojo spletno trgovino ter celotno poslovanje.

SEO optimizacija za iskalnike

Le dobro SEO optimizirana spletna trgovina bo vaše izdelke uvrstila visoko v rezultate iskanja pred vaše konkurente. Le visoko pozicije iskanja pa zagotavlja obisk in posledično prodajo.
Naši strokovnjaki poskrbijo, da so vse spletne trgovine optimizirane tako, da dosegajo najvišje možne pozicije. Obenem vam svetujejo pri SEO optimizaciji, saj je le-ta nenehen proces. 

Dejavniki, ki vplivajo na visoko uvrščanje spletne trgovine med rezultate iskanja:

 • optimizacija vsebine: Vsebino spletne trgovine je potrebno optimizirati za ključne besede in fraze, pomembne za njeno nišo.
 • uporabniška izkušnja: Spletna trgovina mora biti enostavna za uporabo, z zanimivim dizajnom in hitrim delovanjem, da bi pritegnila in ohranila obiskovalce.
 • prijaznost do mobilnih naprav (mobile friendly): Spletni iskalniki pri svojih rezultatih višje uvrščajo spletne trgovine, ki so optimalno prilagojena za brskanje in nakupovanje na pametnih telefonih in tablicah.
 • kakovostna vsebina: Spletna trgovina mora imeti kakovostno, relevantno in aktualno vsebino, ki bo privlačila in obdržala obiskovalce ter pomagala pri SEO.
 • povratne povezave (backlink): Povezave iz drugih spletnih mest, ki vodijo do spletne trgovine, pomagajo pri doseganju višjih pozicij v rezultatih iskanja in dodatno pritegnejo obiskovalce.
 • družbena (socialna) omrežja: Deljenje izdelkov in strani na družbenih omrežjih prinese širšo vidnost in pritegne obiskovalce.
 • analitika: Redno spremljanje obiska, napredka in uspešnosti spletne trgovine (konverzij) je nujno za izboljševanje SEO optimizacije in uporabniške izkušnje.

Varnost spletne trgovine

V podjetju 8000plus smo verificirani strokovnjaki za kibernetsko varnost, ki jo jemljemo nadvse resno in vključujemo v vse naše produkte.
Varnost spletne trgovine je ključnega pomena za vsako spletno podjetje, saj varuje podatke strank in podatke o transakcijah.
Brez ustrezne varnosti, lahko spletna trgovina postane žrtev kibernetskega napada, kar povzroči ogromno izgubo zaupanja strank in potencialno odgovornost za kršitve zasebnosti.

Načini s katerimi zagotavljamo varnost spletne trgovine

 • uporaba varnih plačilnih vrat: uporaba varnih plačilnih vrat za sprejemanje plačil zagotavlja, da so podatki o transakcijah varno shranjeni.
 • implementacija SSL certifikatov: uporaba SSL certifikatov za šifriranje podatkov varuje podatke strank in transakcije pred nepooblaščenim dostopom.
 • varnostna kopija podatkov: redne varnostne kopije podatke spletne trgovine zagotovijo, da se lahko ob morebitnem napadu podatki obnovijo.
 • redno posodabljanje programske opreme: redno posodabljamo vso programsko opremo, da preprečimo morebitne varnostne luknje.
 • varnostno preverjanje: redno izvajamo varnostna preverjanja za zaznavanje in odpravljanje morebitnih ranljivosti.
 • varnostna politika: Razvito in objavljeno imamo jasno varnostno politiko, ki uporabnikom pojasnjuje, kako se podatki varujejo in kako se z njimi upravlja.

Pokaži več

Izdelava mobilnih aplikacij

Vedno več podjetij se odloča, da svojo spletno prisotnost nadgradi z lastno mobilno aplikacijo.
Razlogov za to je več, med glavne prednosti pa spadajo boljša dostopnost, večja prepoznava blagovne znamke ter povečanje lojalnosti strank in posledično povečanje prodaje.

V podjetju 8000 plus razvijamo sodobne mobilne aplikacije prilagojene željam naših strank, ki jim dodamo naše izkušnje in primere dobrih praks.

Zakaj podjetjem svetujemo lastno mobilno aplikacijo in kakšne so njene prednosti?

Podjetja, ki dajejo velik poudarek na komunikaciji s strankami se v povečanem številu odločajo za izdelavo lastne mobilne aplikacije zaradi svoje enostavnosti uporabe in dostopnosti. V podjetju 8000plus imamo z razvojem mobilnih aplikacij ogromno izkušenj, o čemer pričajo tudi naše reference.
Mobilne aplikacije so še posebej primerne za podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo končnim potrošnikom, bodisi v fizičnih ali spletnih trgovinah.

Za sofinanciranje izdelave mobilne aplikacije lahko pridobite sredstva tudi preko Vavčerja za digitalni marketing (VAV-8 več informacij), oziroma lahko za vas to uredimo kar mi.

Zakaj potrebujete lastno mobilno aplikacijo?

 • boljša dostopnost: Mobilna aplikacija omogoča strankam enostaven in pregleden dostop do vaših izdelkov in storitev na katerikoli napravi.
 • povečanje lojalnosti strank: Z lastno mobilno aplikacijo lahko boljše izvajamo vse aktivnosti namenjene večji lojalnosti strank. Te aktivnosti lahko vsebujejo ponujanje personaliziranih promocij, obveščanja o različnih ugodnostih ter neposredno komunikacijo s strankami.
 • povečanje prodaje: Ker mobilna aplikacija omogoča hitrejši in enostavnejši nakup, bo nedvomno pozitivno vplivala na prodajo in celotno uporabniško izkušnjo.
 • povečana prepoznavnost blagovne znamke: Lastna mobilna aplikacija prispeva k večji prepoznavnosti blagovne znamke in izboljšuje njen ugled.
 • boljša analitika: Mobilna aplikacija omogoča boljšo spremljanje in analizo podatkov o uporabnikih. Na podlagi teh podatkov lahko podjetja boljše oblikujejo prodajne strategije in strategije izboljšanja uporabniške izkušnje.

Najpogostejše funkcije mobilnih aplikacij

 • push obvestila: Push obvestila omogočajo aplikaciji, da uporabnikom pošilja obvestila o dogodkih ali spremembah.
 • GPS in lokacijske storitve: Z zaznavo in uporabo lokacije lahko uporabnikom ponudimo različne funkcionalnosti, kot je navigacija do lokacije, iskanje bližnjih storitev ali lokalno prilagajanje vsebin.
 • Kamera in zvok: Z uporabo kamere in mikrofona lahko uporabniki delijo in shranijo fotografije in zvočne ter video posnetke.
 • Povezava z družbenimi omrežji: Aplikacija se lahko poveže in deli vsebine z družbenimi omrežji, kot so Facebook, Tik Tok, Instagram in Twitter.
 • Offline dostopnost: Omogoča, da lahko uporabniki dostopajo do vsebin tudi ko ni internetne povezave.
 • Biometrično preverjanje: Biometrično preverjanje olajša identifikacijo uporabnikov z uporabo prstnih odtisov, ročnega prepoznavanja in drugih biometričnih podatkov.
 • Povezava s pametnimi napravami: Aplikacija se lahko poveže in upravlja z različnimi pametnimi napravami, kot so pametne ure in zapestnice, zvočniki, televizorji, svetila, inteligentni termostati in ostala pametna oprema.
 • Analitika in poročanje: Z aplikacijo lahko podjetje zelo natančno spremlja in analizira podatke o uporabnikih ter njihovih uporabniških in potrošniških navadah.

Koraki v razvoju mobilne aplikacije

Razvoj profesionalne mobilne aplikacije zahteva dobro načrtovanje, kakovostno izvedbo in redno vzdrževanje. V podjetju 8000plus vam bomo vselej stali ob strani.

Skupaj z našimi strankami vedno “prehodimo” vse korake od ideje do končne delujoče mobilne aplikacije.

 • konceptualizacija in zasnova: Razmislite o ciljih, funkcionalnostih in ciljni publiki za aplikacijo. Skupaj bomo sestavili funkcionalen in uporabniško usmerjen načrt aplikacije.
 • prototipiranje: Izdelali bomo enostaven prototip aplikacije, ki bo prikazoval glavne funkcionalnosti aplikacije in njeno interaktivnost.
 • razvoj aplikacije: Naši programerji bodo implementirali funkcionalnosti, ki so bile določene v zasnovi.
 • testiranje: Pred objavo bomo aplikacijo temeljito testirali in zagotovili, da deluje brez napak.
 • objava: Ko bo aplikacija pripravljena in potrjena, jo bomo objavili na platformah kot sta Google Play in App Store.
 • analitika in prilagajanje: Z analizo podatkov o uporabi aplikacije bomo dobili pomembne informacije, ki jih bomo skupaj uporabili za morebitne odločitve o izboljšanju funkcionalnosti in uporabniške izkušnje.
 • vzdrževanje in nadgradnje: Aplikacijo bomo redno vzdrževali in nadgrajevali za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje in zadovoljstvo strank.

Pokaži več

Izdelava rezervacijskih sistemov

Sistemi za rezervacije prek spleta so programske platforme, ki podjetjem omogočajo upravljanje in obdelavo rezervacij na njihovi spletni strani ali prek mobilne aplikacije. Sistem nudi vse storitve e-poslovanja ter ga je mogoče enostavno implementirati v spletno stran in trgovino ter IT sistem podjetja.

Naši rezervacijski sistemi se uporabljajo se v različnih industrijah, kot so turizem, gostinstvo, trgovina, zdravstvo, transport, šport in zabava. Seveda niso omejeni na te panoge, saj jih je mogoče prilagoditi glede na specifične zahteve vsake panoge in ali stranke.
V podjetju 8000plus smo razvili tudi namenski rezervacijski sistem 8K manager, ki ga uspešno uporabljajo turistični ponudniki, še posebno kampi.

Prednosti in lastnosti rezervacijskih sistemov 8000plus

Naši strokovnjaki so specializirani za razvoj in izdelavo intuitivnih in enostavno uporabnih rezervacijskih sistemov, ki se prilagodijo potrebam vašega podjetja.
Ponujamo široko uporabne rezervacijske sisteme, ki vam bodo pomagali povečati prodajo, izboljšati storitev za stranke in optimizirati delovne procese.

Naši rezervacijski sistemi so primerni za vse vrste podjetij, od hotelov, restavracij in wellness centrov do avtobusnih prevozov ali frizerskih salonov in zobozdravstvenih ordinacij.
Z dobrim rezervacijskim sistemom boste razbremenili zaposlene, izboljšali učinkovitost ter zadovoljstvo strank in povečali prodajo.

Za sofinanciranje izdelave mobilne aplikacije lahko pridobite sredstva tudi preko Vavčerja za digitalni marketing (VAV-8 več informacij), oziroma lahko za vas to uredimo kar mi.

Funkcije in lastnosti rezervacijskih sistemov 8000plus

Spletni (online) dostop do platforme

Spletni (online) dostop do platforme omogoča uporabnikom dostop do rezervacijskega sistema preko internetne povezave. To pomeni, da na računalnik ni potrebno nameščati posebnih programov ali aplikacij, saj se vse funkcije in aplikacije za delo s platformo nahajajo na spletnem strežniku – v oblaku.

Spletni dostop omogoča enostavni in hitri dostop do platforme kjerkoli in kadarkoli z uporabo spletnega brskalnika in internetne povezave. 
To olajša delo in komunikacijo med različnimi uporabniki, saj lahko, ne glede na lokacijo in čas dostopajo do podatkov in funkcij platforme.

Spletni dostop vključuje šifriranje podatkov in uporabniško prijavo ter druge varnostne mehanizme. Prav tako omogoča lažje vzdrževanje in posodabljanje platforme, saj se vse nadgradnje in posodobitve opravijo na spletnem strežniku.

Integracija z obstoječo spletno stranjo

Rezervacijski sistem je mogoče preko vtičnika integrirati v obstoječo spletno stran podjetja, tako da deluje kot del strani brez preusmeritev.

Spletni koledar

Spletni koledar je srce in osnova vsakega rezervacijskega sistema. Lahko ga pregledujemo in upravljamo v grafičnem ali mrežnem pogledu.

Spletni koledar zagotavlja enostavno in intuitivno upravljanje rezervacij in zasedenosti. Uporabniki lahko pregledujejo koledar in vidijo, kateri termini so na voljo, in nato rezervirajo želeni termin prek spletnega obrazca.

Rezervacije se avtomatsko vnašajo v koledar in označujejo kot zasedene. Registrirani uporabniki lahko obstoječe rezervacije pregledujejo in urejajo, vključno z možnostjo za odpoved rezervacije.

Spletni koledar se lahko sinhronizira z drugimi aplikacijami, kot so koledarji na pametnih telefonih ali e-poštnimi sistemi. S tem zagotovimo enostavno in učinkovito upravljanje rezervacij ter možnosti pošiljanja obvestil.

Spletni koledar je povezan z ostalimi funkcijami sistema, kot so avtomatska potrditev rezervacij, obvestila o spremembah in avtomatska fakturiranje.
To omogoča avtomatizacijo procesov in ukinja potrebo po ročnem upravljanju rezervacij.

Možnost pregleda in rezervacij z interaktivnim zemljevidom

Interaktivni zemljevid v rezervacijskem sistemu omogoča uporabnikom, da pregledajo in rezervirajo prostore ali storitve na način, ki je vizualen in intuitiven. Na zemljevidu lahko uporabniki vidijo lokacije, njihovo razpoložljivost in izberejo želeni termin za rezervacijo.

Interaktivni zemljevidi so še posebej dobrodošli pri rezervacijskih sistemih za turistične nastanitve kot so apartmajska naselja in kampi.

Interaktivni zemljevid lahko vsebuje tudi dodatne funkcije, kot so filtri, s katerimi uporabniki pregledujejo kapacitete glede na lokacijo, ceno ali razpoložljive termine.

Ta funkcija omogoča uporabnikom, da hitro in enostavno najdejo in rezervirajo želeni termin. Z zmanjšanjem časa potrebnega za iskanje in izbiro se občutno izboljša tudi celotna uporabniška izkušnja.

Večjezična in večvalutna podpora

Večjezična in večvalutna podpora omogoča uporabnikom, da uporabljajo rezervacijski sistem v svojem materinem jeziku in v njihovi nacionalni valuti.

Ko uporabnik izbere jezik, v katerem želi uporabljati rezervacijski sistem se vse vsebine, kot so besedila, opisi in navodila prikazujejo v izbranem jeziku.
Večvalutna podpora omogoča uporabnikom, da pregledujejo cene in rezervirajo prostore ali storitve v svoji nacionalni valuti. To občutno zmanjšuje zmedo in morebitne napake pri izračunu stroškov.

Večjezična in večvalutna podpora občutno izboljša uporabniško izkušnjo, saj uporabo sistema naredi bolj prijazno in razumljivo uporabniku.

Večjezična in večvalutna podpora v rezervacijskih sistemih je nujna za podjetja, ki delujejo na mednarodnih trgih in želijo povečati svojo privlačnost za uporabnike z različnih jezikovnih in valutnih območij.

Integracija z drugimi sistemi in aplikacijami

Integracija rezervacijskih sistemov s številnimi drugimi sistemi in aplikacijami omogoča enostavno izmenjavo podatkov med različnimi sistemi.
Rezervacijski sistem lahko brez težav sinhroniziramo s podatki iz drugih aplikacij, kot so CRM, trženjski avtomatizacijski sistemi za pošiljanje obvestil in e-pošte ter finančnimi programi.

Na primer, rezervacijski sistem lahko avtomatsko prejme informacije o strankah iz CRM sistema in jih uporabi pri izdelavi rezervacije. Obenem lahko tudi sam pošlje informacije o poteku rezervacije in stranki v CRM sistem ali drugo aplikacijo.

Prav tako lahko rezervacijski sistem povežemo s spletnimi rezervacijskimi kanali, kot so Booking.com, Airbnc in drugi. To omogoča enostavno sprejemanje rezervacij prek teh kanalov in avtomatsko vpisovanje teh rezervacij v lastni rezervacijski sistem.

Integracija rezervacijskega sistema s programom za avtomatizacijo e-poštnega marketinga omogoča avtomatsko pošiljanje personaliziranih e-poštnih sporočil strankam. To zagotavlja boljšo komunikacijo s strankami in izboljšuje njihovo izkušnjo.

Obenem integracija rezervacijskega sistema z e-poštnim marketing programom omogoča avtomatsko ustvarjanje seznamov za e-poštni marketing. Tak primer je recimo seznam strank, ki so opravile rezervacijo v zadnjem mesecu.

Integracija rezervacijskega sistema z računovodskim programom omogoča avtomatski prenos informacij o rezervacijah in finančnih transakcijah v računovodstvo. To zmanjšuje možnost napak in zagotavlja točne in ažurne finančne informacije.

Na primer, ko rezervacijski sistem avtomatsko ustvari račun za rezervacijo ga pošlje v računovodski program. Računovodski program to informacijo uporabi pri poročanju o terjatvah, plačanih računih, denarnih tokovih in drugih finančnih transakcijah.

Integracija rezervacijskega sistema z računovodskim programom prispeva k učinkovitejšemu in natančnejšemu vodenju poslovanja ter zmanjšuje potrebo po ročnem vpisovanju in preračunavanju finančnih informacij.

Povezovanje rezervacijskega sistema z drugimi sistemi in aplikacijami izboljšuje učinkovitost in natančnost dela rezervacijskih sistemov, hkrati pa olajša vodenje poslovanja.

Pokaži več

Spletne storitve

Spletno gostovanje

Spletno gostovanje

Gostovanje spletnih strani in trgovin

Nudimo hitro (SSD diski), varno, zanesljivo in ugodno gostovanje spletnih strani in spletnih trgovin.
Gostovanje izvajamo na lastnih strežnikih z vključeno 24urno tehnično podporo.

Preverite naše pakete gostovanja in razloge zakaj nam zaupati najbolj kritični del, ki odloča o delovanju vaše spletne strani ali trgovine!

Izbira gostitelja spletne strani je kritičnega pomena, saj neposredno vpliva na uspešnost in funkcionalnost spletne strani ali spletne trgovine.

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri gostitelja, so:

 • Hitrost in zmogljivost: dobra hitrost in zmogljivost gostitelja lahko vplivata na kakovost uporabniške izkušnje in uvrstitev spletne strani v iskalnikih.
 • Varnost: varnost spletne strani je izjemno pomembna, saj preprečuje vdore in posledično krajo ali uničenje podatkov.
 • Tehnična podpora: kvalitetna tehnična podpora gostitelja lahko hitro reši težave in zagotovi nemoteno delovanje spletne strani.
 • Zanesljivost: gostitelj mora imeti ustrezne varnostne sisteme, ki zagotavljajo nemoteno delovanje, tudi v primeru izpadov elektrike ali strežnika.
 • Prilagodljivost in skalabilnost: gostitelj mora omogočati prilagodljivost in skalabilnost, tako da lahko spletna stran raste in se razvija skupaj z vašim poslom.

Zato je izbira pravega gostitelja ključnega pomena za uspešnost in funkcionalnost vaše spletne strani.

Preglejte našo ponudbo gostovanja in izberite najbolj primerno opcijo glede na vaše potrebe.

Naši paketi gostovanja

Pokaži več

Gostovanje e-pošte

Zagotavljamo varno in zanesljivo poštno gostovanje za vse vaše poslovne potrebe.
Gostovanje izvajamo na lastnih strežnikih z vključeno 24urno tehnično podporo.

Preberite več o gostovanju e-pošte in pomenu izbire pravega gostitelja.

Izbira gostitelja je kritičnega pomena, saj vpliva na kakovost, varnost in dostopnost vaše e-pošte.
Nekateri dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri gostitelja e-pošte, so:

 • Varnost: varnost e-pošte je izjemnega pomembna, saj je e-pošta pogosta tarča vdorov.
  Podjetje lahko v primeru vdora izgubi svoje pomembne podatke ali postane predmet izsiljevanja.
  Prav tako lahko vdor v e-pošto povzroči nemalo težav ali celo prevar z lažnimi sporočili.
 • Zanesljivost in dostopnost: gostitelj e-pošte mora zagotavljati redno delovanje in dostopnost, tako da lahko vedno dostopate do svoje e-pošte.
 • Tehnična podpora: kvalitetna tehnična podpora gostitelja more v najkrajšem možnem času odpraviti vse težave in zagotoviti nemoteno delovanje.
 • Kapaciteta in prostor za shranjevanje: gostitelj e-pošte vam mora zagotavljati dovolj prostora za shranjevanje e-poštnih sporočil in datotek.
 • Integracija z drugimi aplikacijami: gostitelj e-pošte mora omogočati enostavno integracijo z drugimi aplikacijami, kot so koledarji, kontakti in drugo.

Izbira pravega gostitelja e-pošte ključnega pomena za kakovost, varnost in dostopnost vaše e-pošte.

Preglejte našo ponudbo gostovanja e-pošte in izberite najbolj primerno opcijo glede na vaše potrebe.

Naši paketi gostovanja e-pošte

Pokaži več

Registracija spletnih domen

Spletno domeno (npr. www.mojepodjetje.si) lahko registrirate sami ali pa celoten postopek prepustite nam.
Sami postopek najraje izpeljemo v sodelovanju s stranko, saj je pri registraciji domene pomembno paziti na malenkosti, ki nam lahko kasneje močno olajšajo ali otežijo poslovanje.

Preberite, katere so te malenkosti in kako vam lahko pomagamo.

Zakaj je pomembno pravilno poimenovati in registrirati spletno domeno?

 • Identiteta in blagovna znamka: Pravilno poimenovana spletna domena pomaga vzpostaviti identiteto in blagovno znamko vašega podjetja na spletu.
  Če se ime domene ujema z imenom podjetja, storitve ali izdelka, ki ga ponujate, si bodo kupci lažje zapomnili in prepoznati vaše podjetje na spletu.
 • Dosegljivost na spletu: Registracija domene je osnovni pogoj, da je vaše spletno mesto vidno in dostopno na spletu.
 • Dovoljenje za uporabo imena domene: Registracija domene vam daje pravico do uporabe imena domene.
  S tem preprečimo drugim podjetjem, da bi uporabljala isto ime domene in tako zmedla vaše stranke ter škodila vaši blagovni znamki.
 • Spletna prepoznavnost: Pravilno poimenovana spletna domena poveča vašo spletno prepoznavnost.
  Vaša spletna stran se bo bolje uvrščala na spletnih iskalnikih, če se ključne besede iz vašega imena domene ujemajo s ključnimi besedami, ki jih ljudje iščejo na spletu.
 • Profesionalnost: Pravilno poimenovana in registrirana domena povečuje profesionalnost vašega podjetja.
  Vaša spletna stran bo videti bolj profesionalna in zaupanja vredna, če ima lastno ime domene in ne uporablja brezplačne spletne storitve.
 • E-pošta: S pravilno poimenovano spletno domeno dobite tudi poštni naslov, ki se ujema z vašo domeno (npr. ime.priimek@mojepodjetje.si).
  Takšen naslov daje komunikaciji s strankami preko e-pošte verodostojnost.

Registracija spletne domene je le eden izmed korakov v celotnem postopku od ideje, do končnega delujočega spletnega naslova in pripadajoče e-pošte.

Koraki pri registraciji spletne domene

Izbira imena spletne domene

Spletna domena je ime oziroma naslov spletne strani, ki se uporablja za identifikacijo spletnega mesta na internetu.
Podjetje ima pri registraciji domene precej proste roke pri izbiri imena in končnice. Vendar pa morajo biti ime in končnica domene skladni z določenimi pravili organizacije, ki je odgovorna za upravljanje domenskega sistema.
Ime domene običajno predstavlja ime podjetja, organizacije ali storitve, ki jo predstavlja spletno mesto. Ime domene je lahko sestavljeno iz črk, številk in pomišljajev, vendar ne sme vsebovati presledkov ali posebnih znakov.

Pri izbiri imena domene je pomembno, da izberete nekaj, kar je enostavno zapomniti in se dobro ujema s cilji in blagovno znamko vašega podjetja.

Izbira končnice spletne domene

Končnica domene je zadnji del imena domene. Obstajajo različne vrste končnic, ki se uporabljajo za različne namene. Najbolj pogoste končnice so na primer .com, .si, .eu, .net, .org, .info ali .biz in druge.
Pri izbiri končnice domene je pomembno upoštevati cilje vašega podjetja in vrsto spletnega mesta, ki ga boste imeli. Če gre za poslovno spletno stran, je najbolje izbrati .com ali druge ustrezne poslovne končnice, medtem ko se za neprofitne organizacije uporablja končnica .org.
Za podjetje, ki deluje lokalno je recimo primerna končnica .si, ki označuje Slovenijo.

Zato je pomembno, da se pred registracijo domene posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo pomagal izbrati ustrezno ime in končnico. Namreč, ko domeno registriramo ni več poti nazaj, saj je ni mogoče spremeniti.

Preverba razpoložljivosti imena spletne domene

Pred samo registracijo je potrebno preveriti ali je želeno ime domene še na voljo. Pri tem si pomagamo z različnimi spletnimi imeniki.

Postopek registracije spletne domene

Ko se odločite za ime domene, se začne postopek registracije spletne domene. Postopek lahko izpeljete sami ali pa ga za vas izpeljemo mi.
Postopek registracije vključuje izpolnitev obrazca za registracijo in plačilo pristojbine za registracijo domene.

Ko je domena registrirana, postanete lastnik domene in s tem dobite pravico do uporabe domene za spletno mesto ter druge namene, ki so določeni ob registraciji.
Lastnik domene je lahko posameznik, podjetje ali organizacija.

V primeru, da za izdelavo spletne strani izberete 8000plus, vam registracijo spletne domene uredimo brezplačno.

Pokaži več

Spletne storitve

Digitalni marketing

Družbena omrežja

Profesionalno izdelana spletna stran je bistvenega pomena za vsako podjetje, saj služi kot glavna spletna prisotnost in kontaktna točka za potencialne stranke. Le profesionalno izdelana spletna stran lahko pomaga vzpostaviti verodostojnost, privabiti nove stranke in ustvariti prodajo.

Profesionalno izdelana spletna stran je bistvenega pomena za vsako podjetje, saj služi kot glavna spletna prisotnost in kontaktna točka za potencialne stranke. Le profesionalno izdelana spletna stran lahko pomaga vzpostaviti verodostojnost, privabiti nove stranke in ustvariti prodajo.

Pokaži več

Vsebinski marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Profesionalno izdelana spletna stran je bistvenega pomena za vsako podjetje, saj služi kot glavna spletna prisotnost in kontaktna točka za potencialne stranke. Le profesionalno izdelana spletna stran lahko pomaga vzpostaviti verodostojnost, privabiti nove stranke in ustvariti prodajo.

Pokaži več

SEO optimizacija

lore

lore

Pokaži več

E-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

Prijavi se na e-novice in ostanite v stiku.

Kontakt

Vstopite v kontakt z nami

podpora@123gostovanje.si

Tehnična pomoč za gostovanje in e-pošto

podpora@8000plus.si

Tehnična pomoč

Imate vprašanje?

Pišite nam