Programska oprema kot storitev (SaaS)

Programska oprema kot storitev (SaaS) podjetja 8000plus

Programska oprema kot storitev (SaaS) je poslovni model, kjer podjetja uporabnikom ponujajo dostop do programske opreme preko spleta. Namesto, da uporabniki kupijo programsko opremo in jo namestijo na svoje računalnike, lahko uporabniki s storitvijo SaaS dostopajo do programske opreme preko spletnega brskalnika ali aplikacije.

V podjetju 8000plus razvijamo prilagojeno programsko opremo kot storitev (SaaS) »na ključ.«
Glede na vaše želje in potrebe, vam bomo z našim znanjem in izkušnjami ter s pomočjo sodobnih tehnologij razvili SaaS storitve, ki bodo prilagojene vašim ciljem in potrebam.

Prednosti prilagojenih SaaS rešitev

Prilagodljivost

Prilagojene SaaS rešitve so zasnovane tako, da ustrezajo specifičnim potrebam podjetja. Ker so prilagojene zahtevam in poslovnim procesom podjetja, zagotavljajo boljše in učinkovitejše delovanje.

Vedno v koraku s trendi

Podjetja, ki ponujajo SaaS, redno posodabljajo in izboljšujejo svojo programsko opremo. To pomeni, da ima uporabnik vedno na voljo najnovejšo in najboljšo programsko opremo brez dodatnih stroškov ali zapletenih posodobitev.

Enostavna uporaba

Prilagojene SaaS rešitve so enostavne za uporabo, saj ponujajo intuitivne vmesnike za uporabnike. Uporabniki v podjetju, zato ne potrebujejo dolgotrajnega usposabljanja ali posebnih znanj za uporabo programske opreme.

Stroškovna učinkovitost

SaaS deluje v oblaku (cloud-based) in ne zahteva nakupa lastne fizične opreme (on-premise), kot so strežniki in naprave za shranjevanje podatkov. Prav tako podjetje ne potrebuje lastnih IT strokovnjakov za upravljanje z opremo.

To občutno zmanjša stroške za IT infrastrukturo in vzdrževanje, ki bi jih običajno zahtevala namestitev programske opreme.

Dostopnost

Podjetja dostopajo do prilagojenih SaaS rešitev preko interneta od koder koli in iz katerekoli naprave. Tako povečajo produktivnost in učinkovitost podjetja, saj lahko zaposleni delajo na daljavo ali iz različnih lokacij.

Skalabilnost

SaaS omogoča podjetjem, da enostavno povečajo ali zmanjšajo uporabo programske opreme glede na svoje potrebe. Tako lahko podjetja hitro prilagodijo svoje poslovanje brez potrebe po nakupu dodatne programske ali strojne opreme.

Večja cenovna prilagodljivost

Prilagojene SaaS rešitve ponujajo večjo prilagodljivost cen, saj zmanjšajo stroške za nakup licence za vsakega uporabnika in vam omogočajo, da plačujete le za funkcije, ki jih dejansko potrebujete. Podjetje tako prihraniti in obenem izboljša finančno učinkovitost.

Boljša integracija

Prilagojene SaaS rešitve se lahko integrirajo z drugimi aplikacijami in programsko opremo, ki jih podjetje že uporablja. To zmanjša potrebo po uporabi različnih aplikacij in programov ter izboljša učinkovitost in produktivnost.

Višja raven podpore in vzdrževanja

Prilagojene SaaS rešitve ponujajo višjo raven podpore in vzdrževanja, saj se lahko prilagodijo specifičnim zahtevam podjetja. To zagotavlja večjo učinkovitost in zanesljivost delovanja programske opreme.

Samodejne posodobitve

SaaS v oblaku se posodablja avtomatično, kar pomeni, da ne zahteva fizične prisotnosti IT strokovnjakov. To občutno zmanjša čas in stroške posodobitve programske opreme ter zagotovi, da je uporabljena programska oprema vedno posodobljena in varna.

Večja zanesljivost

SaaS v oblaku ponuja večjo stopnjo zanesljivosti in razpoložljivosti, saj deluje na strežnikih na različnih lokacijah.

Večja varnost

Prilagojene SaaS rešitve zagotavljajo večjo raven varnosti in zasebnosti, saj se prilagodijo specifičnim varnostnim zahtevam podjetja. SaaS v oblaku uporablja vrsto varnostnih ukrepov, kot so enkripcija podatkov, varnostni nadzor in nadzor dostopa.

Vse to zmanjša tveganje za izgubo podatkov ali vdor v sistem.

Prilagojene SaaS rešitve podjetjem pomagajo prihraniti čas, denar in izboljšati učinkovitost ter produktivnost. Z uporabo prilagojenih SaaS rešitev se lahko podjetja bolje osredotočijo na svoje poslovanje.

Oglejte si naše reference in nas kontaktirajte ter preverite, kako lahko za vas ustvarimo vam prilagojeno SaaS storitev.

Scroll to Top
E-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

Prijavi se na e-novice in ostanite v stiku.

Kontakt

Vstopite v kontakt z nami

podpora@123gostovanje.si

Tehnična pomoč za gostovanje in e-pošto

podpora@8000plus.si

Tehnična pomoč